Getuigenissen

“Je was een geweldige DJ,
en zeker aan iedereen aan te bevelen.
Het was voor onze groep een geslaagde party.”

Lutgard – Femma Ruggeveld

“Ons huwelijksfeest was super, er was enorm veel ambiance en veel volk op de dansvloer tot in de vroege uurtjes. Zoekt u een dj voor uw feestje? Twijfel niet langer en kies voor Dirk, dan ben je zeker van een geslaagde avond!”

Kelly en Yves

“Beste Dirk, Als er sfeer was, dan heb jij daar in belangrijke mate toe bijgedragen. Je bent de perfecte dj, discreet als het moet en bereid tussen te komen als het moet.”

Hubert en Gratienne

“Wanneer men een geslaagd feestje wilt bouwen is met Discobar 2000 aan het juiste adres. Top DJ met oog voor details en ambiance tot in de vroege uurtjes.”

Olivier Devroede

“Van bij het begin wisten we dat we bij de juiste DJ waren terecht gekomen. Zeer snelle respons op onze vraag voor een offerte en een bezoekje bij ons thuis om te horen hoe wij de party zagen en vooral welke muziek we wilden horen. We kregen een paar nuttige tips waar we danslijsten konden terugvinden, sterker nog DJ Dirk heeft al onze favorieten vlot en moeiteloos gemixt met andere dansnummers. Wij hadden ons geen betere DJ kunnen wensen. Professioneel tot en met ! Van voorbereiding tot na het feest met dankwoordje en bevestiging van betaling. Onze party was één groot feest! Voor elk wat wils en Dirk stelde eigen suggesties voor zodat de dansvloer nooit leeg bleef. Het was een echt plezier om met DJ Dirk te kunnen samenwerken en ik hoop dat we dat in de toekomst nog samen kunnen doen.”

Karin De Haen

“Discobar 2000 heeft voor ons huwelijk (+200 personen) zowel de ceremonie als het dansfeest verzorgd. Het avondfeest barstte los vanaf minuut 1 en liep door tot in de zéér vroege uurtjes. Er is géén moment geweest dat de dansvloer leeg liep doordat Dj Dirk het publiek perfect aanvoelt met al zijn jaren ervaring. Van jong tot oud, iedereen had het naar zijn zin en de mensen mochten hun eigen verzoeknummers aanvragen wat zeer hard geapprecieerd werd. Goede communicatie , zeer mooie prijs en een ongelooflijke goede service. Een absolute aanrader voor wie een echt “feest” wilt!”

Wouter en An Katrien

“Langs deze weg willen we je graag bedanken voor het schitterende dansfeest waar je voor gezorgd hebt op ons huwelijk. We hadden geen betere DJ kunnen wensen. Je hebt de vooraf opgegeven nummers gedraaid en je hebt zeker goed ingespeeld op het publiek van de avond. Alvast heel erg bedankt.”

Kim en Victor

“Professioneel en discreet. Gouden jubileum in sixties stijl was kompleet dankzij de muzikale omkadering voor Dirk. Hij speelde zeer goed in op de smaak van eenieder. Zeker een aanrader.”

Christine Rampelbergh

“Wij zijn op 9 augustus getrouwd en we kunnen niets anders zeggen dat het echt een enorm goed feest was!! van het begin tot het einde!! ambiance verzekerd!! We willen aan iedereen laten weten die nog op zoek zijn naar een dj > zoek niet verder!! je hebt hem gevonden!! Dirk nogmaals bedankt voor de SUPER avond!!.”

Bart en Sylvia

“Dirk, ik heb van mijn 50 j verjaardagsfeest echt genoten en dat is mede dank zij jou. Het was een gemengd publiek, maar iedereen was ook super enthousiast over de muziek en gasten vonden het ook leuk dat ze steeds hun verzoeknummers mochten doorgeven. Zeker voor herhaling vatbaar, bedankt een supertevreden klant !!!!”

Pascale Dermonde

“Hartelijk bedankt voor de meer dan geslaagde dj set op ons verjaardagsfeestje, het was zoals we hadden gevraagd, er was veel ambiance en alle genodigden voelden zich blij. Er werden geen verzoeknummers gevraagd, wat wil zeggen dat de aangeboden selectie muziek dik ok was! Reclame is verzekerd! Dank je wel!”

Caroline en Patrick

“Jaja ambiance is verzekerd met discobar 2000 in de zaal! ik heb mij op de muziek dat je draait mij altijd kunnen uitleven. Met discobar 2000 is ambiance verzekerd geloof mij maar!!!!!!!!!!!!!!! Tot één van de volgende feestjes hè Dirk.”

Linzy Vanhoorenweder
DJ Dirk heeft mee gezorgd voor een onvergetelijke trouwfuif! 
We hadden een massa liedjes door gestuurd, de gasten konden ook nummers aanvragen en dat werd door Dirk heel vlotjes en enthousiast gespeeld.
Vooraf verliep de communicatie heel goed en werd de stress zeker verminderd door zijn aanpak.
Een aanrader dus,  veel dank Dirk!

Suzanne en Koen

Beste Dirk,

Hartelijk dank voor je geweldige dj set op ons huwelijksfeest. Alles verliep volgens afspraak, tip top organisatie. Onze eigen muziekkeuze maar ook verzoeknummers… je kent het allemaal! 

Je hebt ons en onze gasten een top dansavond gegeven. Niemand kon op zijn stoel blijven zitten! Veel dank en zonder twijfel tot op een volgend event.

Groetjes,

Robrecht en Nadia

Robrecht en Nadia

Beste Dirk

Ik wil u nog een dikke merci zeggen voor de super toffe avond. Veel mensen zeiden dat de DJ zijn werk goed heeft gedaan. Iedereen heeft gedanst! En daarvoor dank. Ben echt tevreden van uw werk! Je hebt dat super goed gedaan Dirk!!
Met vriendelijke groeten
Bruce de Laat

Bruce

Beste Dirk,

Bedankt om onze verjaardagsparty tot een spetterend feest te maken, we hebben allemaal genoten!

Groetjes,

 

Lucia en Diane

 

Lucia en Diane

Hey Dirk ,

Ik wens je nogmaals te bedanken voor gisteren.

Je hebt dat weer super goed gedaan ! de complimenten zijn vlot binnengestroomd !

Tot snel !

Groetjes

Julie

Julie

Dag Dirk,

Bedankt voor het topfeestje! Ik heb er enorm van genoten en mijn gasten zeker ook. Moest ik het opnieuw moeten doen, terug op dezelfde manier en dat is zeker ook dankzij jou! Goed gedraaid 🙂

Ach ja, het blijven onvergetelijke herinneringen… Je hebt letterlijk de tent plat gespeeld 😉

Met vriendelijke groeten,
Anouck

 

Anouck

Hallo Dirk,

DJ Dirk was de perfecte DJ voor mijn verjaardagsfeest op 4/3/2023 n.a.v. mijn 50ste verjaardag; onze muziekkeuze werd goed opgevolgd en alle wensen van de bezoekers werden ingewilligd.
Zowel wij als onze genodigden waren super tevreden: het was dan ook een topavond!

Bedankt!

Grtjes,

Diane

Diane
Hallo Dirk,
Wij moeten jou van harte danken voor de goede muziek die van ons feest een superfeest heeft gemaakt.
Ook onze gasten vonden jou een top dj, met gevoel hoe je iemand op de dansvloer krijgt en houd.
Wij gaan je zeker terug boeken als we nog eens een feest geven, en we gaan je ook aan bevelen als er in onze vriendenkring een feest zou zijn.
Bedankt voor de dolle avond.
Met vriendelijke groet,
Rolf en Brigitte
Rolf en Brigitte
Dirk dank u voor de mooie muziek en de sfeer op ons trouwfeest
van sabrina en stefaan
Sabrina en Stefaan

Dag Dirk,

betaling al enkele dagen geleden gedaan, maar we waren op vakantie en dus nog geen tijd gehad om een reactie te schrijven.

We zijn heel tevreden van de service die je geleverd hebt.
Er is heel de avond gedanst.
Je hebt de muziek gespeeld die ik vroeg (60,70,80,…).
Muziek installatie en verlichting waren ook dik in orde.
Bedankt voor het fijne feest !

Vriendelijke groet,
Stef

Stef
Hartelijk dank voor het fijne avondfeest op ons huwelijk.

Wij en onze gasten waren zeer tevreden met jou als dj.
Het eerste dansfeest sinds lang zullen we ons nog lang herinneren.

Ook bedankt voor de snelle en duidelijke communicatie, niet onbelangrijk vinden we.

Dank u wel!
Lisa en Steven
Lisa en Steven

Beste Dirk,

Het feest en de ceremonie was allemaal super goed gedaan!

Zonder jou als DJ had de dansvloer nooit vol blijven staan en het was voor ons de perfect avond.

Je had de ideale voeling met wat de mensen wilden horen, voor zowel jong als oud.
Op facebook heb ik al een goede review geschreven maar we willen gerust nog ééntje maken voor op de website (zie hieronder)

“Discobar 2000 heeft voor ons huwelijk (+200 personen) zowel de ceremonie als het dansfeest verzorgd.

Het avondfeest barstte los vanaf minuut 1 en liep door tot in de zéér vroege uurtjes.

Er is géén moment geweest dat de dansvloer leeg liep doordat Dj Dirk het publiek perfect aanvoelt met al zijn jaren ervaring.

Van jong tot oud, iedereen had het naar zijn zin en de mensen mochten hun eigen verzoeknummers aanvragen wat zeer hard geapprecieerd werd.

Goede communicatie , zeer mooie prijs en een  ongelooflijke goede service.

Een absolute aanrader voor wie een echt “feest” wilt!”

Mvg

Wouter en An Katrien

Wouter en An Katrien

Het DJ werk was perfect! De muziek lag helemaal in lijn met onze voorkeuren die we op voorhand hadden doorgegeven.
Het was een moeilijk publiek, maar je hebt daar helemaal op ingespeeld door de nummers te draaien die hen op de dansvloer hield.
Wij kunnen je alleen maar aanraden en zullen je meteen terug inhuren wanneer we nog eens een DJ nodig hebben!

Groetjes,
Nicky

Nicky

Beste Dirk,

Wat was ik blij met mijn keuze om jou als DJ te vragen. Er waren op voorhand onderlinge contacten en ik mocht ook mijn muzieklijst doorgeven voor mijn feestje. Er was dan ook volop ambiance tot het einde, de hele muzieklijst werd doorheen de avond afgespeeld en je draaide ook met plezier verzoeknummers die mensen kwamen vragen. Ik kreeg na het feest veel complimenten over hoe zalig het feest was en dat de muziek de max was. Bedankt om van mijn feest een zalig dansfeest te maken.
Geertrui De Swaef

Dag Dirk,

Bedankt voor de aangename avond. Het was een geslaagd feestje dankzij jou dj werk.
Ik heb je gegevens al doorgegeven aan iemand die ook een dj nodig had. Wie weet.

 

Met vriendelijke groeten – Cordialement – Best regards – Mit freundlichen Grüßen
Kathleen Taffijn
Kathleen
Beste Dirk,
We vonden het heel fijn dat jij er was , en de muziek was kei goed , mooie keuzes gemaakt uit de muziek van hun tijd 👍👍👍
Ik heb je ook op facebook getagd bij een bericht van hun diamanten jubileumfeest 🤗
Groetjes
Susy

Dag Dirk,

Na een welverdiende vakantie zijn we terug en willen we je bedanken voor de goede diensten die je geleverd hebt.
Je hebt er de goede sfeer kunnen inhouden van begin tot einde.
Iedereen was heel tevreden over de muziekkeuze. Het was gevarieerd en gepast voor zowel jong als oud.
Good job! Je bent een aanrader.
Bedankt voor alles en succes verder.
Als afsluiter zend ik je in een volgende mail 2 foto’s die de fotograaf van jou heeft getrokken. Als souvenir 😉
Met vriendelijke groeten,
Christine & Marc
Christine en Marc

Dag Dirk

Bedankt voor de goeie muziek op ons personeelsfeest, ambiance en de vele lachende gezichten die je op het gezicht hebt kunnen toveren!

Gr,

Ann-Florence

Hallo Dirk , we zijn zeer tevreden over Discobar 2000 , het was heel leuk en hoe je begon met de connemara bij het dessert was een geweldig idee van u , de ambiance zat er direct in , we zijn je zeer dankbaar om er een gezellige avond van gemaakt te hebben het was gewoon Top !  We zullen je ook aanbevelen als er iemand ons vraagt voor een dj  !

Nogmaals een dikke merci

Groetjes

Lisette en René !

Lisette en René

Dag Dirk,

Ik wou je nog even contacteren in verband met je draaikunsten op ons trouwfeest.
Intussen heb ik al van meerdere mensen gehoord dat ze enorm genoten hebben van de muziek en dat ik zeker hun complimenten moest doorgeven aan de DJ. Bij deze heb je van meer dan de helft van de genodigde de complimenten ontvangen!

Verder wil ik je zelf ook nog bedanken voor er mee een super fijne avond van te maken!
Indien ik ooit nog een DJ nodig heb, zal jij de eerste zijn die ik contacteer.

Bedankt!

Met vriendelijke groeten,
Sarah & Vincent

Dankjewel dj Dirk om er samen met ons een geweldig feest van te maken! Het was een hele fijne samenwerking 🙂
Geen enkel liedje ontbrak in het repertoire! & met de bijhorende discobar verlichting was het een feestje om nooit meer te vergeten!

Groetjes Lore & Ruben

Lore & Ruben
Dag Dirk
Het was een leuk feestje, met goede muziek en veel sfeer.
Ik heb mij reuze geamuseerd en de genodigden hadden alleen maar positieve reacties.
Top!
groeten
Ann