Je hebt uw top dj voor je verjaardagsfeest gevonden en u bent op het goede adres terecht gekomen want dj Dirk wordt zeer veel gevraagd als dj op verjaardagsfeesten.

Op zoek naar een verjaardagsfeest dj met meer dan 25 jaar ervaring!!

Bekijk alvast onze 6 formules en vraag vrijblijvend een prijsofferte aan.

Ben je bezig met het organiseren van een verjaardagsfeest of verrassingsfeestje? Dan wil je dat jouw party the place to be is. Of het gaat om een sweet 16, 18, 21, 25, 30, 40, 50, 60, 65, 70 of 80ste verjaardag, er zijn altijd een aantal zaken om rekening mee te houden. Uiteraard zijn de locatie en de catering belangrijke aspecten maar de sfeer wordt bepaald door de muziek. De keuze van een DJ is een bepalende factor voor het succes van jouw feest. Kies voor een DJ die jouw muziek draait en je gasten kan lezen. Discobar 2000 zorgt er voor dat er over jouw feestje nog lang zal nagepraat worden.

De professionele aanpak van allround dj Dirk :

  • Dj Dirk was er al bij toen de vinylplaten nog bestonden, nu verzorgen wij al jarenlang de muzikale omlijsting op feesten en party’s. Uw muziek wordt door onze jarenlange ervaring op een professionele manier verzorgd met eigen geluids- en verlichtingsapparatuur.
  • Meer dan 25 jaar ervaring bij het muzikaal verzorgen van verjaardagsfeesten.
  • Muziekkeuze naar jouw wensen.
  • Professionele geluid en verlichtingsapparatuur.
  • All-in prijzen voor jouw verjaardagsparty.
  • Duidelijke afspraken met de klant.
  • Gratis offerte en bezoek bij de dj thuis voor een bespreking of bij verre verplaatsingen kan de bespreking doorgaan met TEAMS (video call).
  • Grote muziekcollectie van de jaren 50 tot de hedendaagse muziek in verschillende genres.
  • De verzoeknummers van de klant en de uitgenodigden worden steeds gedraaid op het verjaardagsfeest.

DE GEPASTE MUZIEK MET VERJAARDAGSFEEST DJ DIRK!
Allround dj Dirk draait voor iedereen en past de muziek aan waarop de uitgenodigden graag op dansen. De klant mag vooraf hun verzoeknummers door sturen per mail.

Contacteer ons : Ga hier op de website naar de 6 formules en kies voor jouw de formule die bij u het beste past en vraag vrijblijvend een prijsofferte aan of nog veel vlugger bel ons 0476/67 55 31. Of mail ons : info@discobar2000.be

Check de getuigenissen van onze klanten.