Je hebt uw top dj gevonden voor uw party en u bent op het goede adres terecht gekomen want dj Dirk wordt zeer veel gevraagd als party dj.

Op zoek naar een party dj met meer dan 25 jaar ervaring!!

Bekijk alvast onze 6 formules en vraag vrijblijvend een prijsofferte aan.

Met allround dj Dirk worden de party animals op hun wenken bediend !

U wilt een party of fuif organiseren met uw organisatie of als particulier? Laat de muzikale omlijsting over aan een echte professional. Met meer dan 25.000 titels in onze collectie kunt u erop vertrouwen dat allround dj Dirk van Discobar 2000 u perfect op uw wensen kan bedienen. Huur ons in voor uw verjaardag of verrassing party, galabal, foute party, retro-fuif, disco party ………….enz, of een totaal eigen concept.

Met twintig jaar ervaring in de vingers maken we van elk evenement een succes.

Dj Dirk werkt met eigen materialen. De geluid- en lichtinstallatie die we gebruiken zijn kwaliteitsvol, modern en goed onderhouden. Heeft u zelf een discobar klaar staan? Wij draaien ook hier met plezier op, zolang de apparatuur voor een degelijke geluidskwaliteit kan zorgen.

Met Discobar 2000 heeft u een onvervalste sfeermaker in huis. Zoek niet verder naar een geweldige dj voor party’s in heel Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg en contacteer ons vandaag nog. Wij beantwoorden mails binnen de 24 uur en we zijn doorheen de dag ook telefonisch bereikbaar. Nadien ontmoeten wij u graag op een plaats die u bepaalt voor een persoonlijk gesprek waarbij we het contract bespreken en de details uitwerken. Wij bieden u een vaste all-in prijs waarop u een voorschot betaalt. Heel makkelijk en snel geregeld dus!

De professionele aanpak van allround dj Dirk :

  • Meer dan 25 jaar ervaring bij het muzikaal verzorgen van foute party’s, disco party’s of verjaardagsparty.
  • Muziekkeuze naar jouw wensen.
  • Professionele geluid en verlichtingsapparatuur.
  • All-in prijzen voor jouw party.
  • Duidelijke afspraken met de klant.
  • Gratis offerte en bezoek bij de dj thuis voor een bespreking of bij verre verplaatsingen kan de bespreking doorgaan met TEAMS (video call).
  • Grote muziekcollectie van de jaren 50 tot de hedendaagse muziek in verschillende genres.
  • De verzoeknummers van de klant en de uit genodigden worden steeds gedraaid op party.

DE GEPASTE MUZIEK MET PARTY dj DIRK!

Allround dj Dirk draait voor iedereen en past de muziek aan waarop de uit genodigden graag op dansen.

De klant mag vooraf hun verzoeknummers door sturen per mail.

Contacteer ons : Ga hier op de website naar de 6 formules en kies voor jouw de formule uit die bij u het beste past en vraag vrijblijvend een prijsofferte aan of nog veel vlugger bel ons 0476/67 55 31. Of mail ons : info@discobar2000.be

Check de getuigenissen van onze klanten