Organiseer je een lunch en ben je nog opzoek naar de juiste sfeer en achtergrond muziek? Dan hebben wij de oplossing voor jou met allround dj Dirk van discobar 2000.

Reserveer alvast de lunch dj. Bekijk alvast onze 6 formules en vraag vrijblijvend een prijsofferte aan.

Een lunch in thema of niet, met aangepaste decoratie en (achergrond) muziek komt de juiste sfeer volledig tot zijn recht. Onze huis dj houd de juiste sfeer erin.

Discobar 2000 werd opgericht in 1989.  Wij zijn gespecialiseerd in het muzikaal begeleiden van huwelijksfeesten of evenementen. Dj Dirk is een professionele Allround dj en is echt een muziekkenner in zijn vak. Zijn eerste platen kocht hij in de jaren 80 en had de microbe meteen te pakken. Nu heeft hij al meer dan 25 jaar ervaring in het dj werk op feesten en evenementen. Het belangrijkste voor hem is dat jullie en de uitgenodigde later er nog lang zullen over napraten, dat ze zich goed geamuseerd hebben op jullie feest.

Discobar 2000 uw muzikale partner om van uw lunch een geslaacht event te maken. De professionele aanpak van allround dj Dirk!

  • Dj Dirk was er al bij toen de vinylplaten nog bestonden, nu verzorgen wij al jarenlang de muzikale omlijsting op feesten en party’s. Uw muziek wordt door onze jarenlange ervaring op een professionele manier verzorgd met eigen geluids- en verlichtingsapparatuur.
  • Meer dan 25 jaar ervaring bij het muzikaal verzorgen van feesten en events.
  • Muziekkeuze naar jouw wensen.
  • Professionele geluid en verlichtingsapparatuur.
  • All-in prijzen op maat.
  • Duidelijke afspraken met de klant.
  • Gratis offerte en bezoek bij de klant.
  • Grote muziekcollectie van de jaren 50 tot de hedendaagse muziek in verschillende genres.
  • De verzoeknummers van de klant en de uitgenodigde worden steeds gedraaid, het is tenslotte jullie feest/event.

DE GEPASTE MUZIEK OP UW LUNCH DOOR DJ DIRK!

Allround dj Dirk draait voor iedereen en past de muziek aan waarop de trouwers en uit genodigden graag op dansen. Je kan vooraf verzoeknummers door sturen per mail. De uit genodigden op jullie lunch mogen ook hun verzoeknummers tijdens het event aanvragen, ze worden steeds gedraaid.

Wat dat wij belangrijk vinden is dat de geluidvolume beperkt blijft tot op de dansvloer zodanig dat de uitgenodigde met mekaar nog kunnen praten aan tafel. Vanaf het dessert wordt de volumeknop als iets hoger geplaatst om er al wat meer sfeer in te brengen om er daarna een onvergetelijke dansavond van te maken.

Contacteer ons : Ga hier op de website naar de 6 formules en kies voor jouw de formule die bij u het beste past en vraag vrijblijvend een prijsofferte aan of nog veel vlugger bel ons 0476/67 55 31. Of mail ons : info@discobar2000.be Check de getuigenissen van onze klanten.

Wij verzorgen feesten en party’s over heel Vlaanderen.