Je hebt uw trouwfeest dj gevonden en je bent op het juiste adres terecht gekomen om op de mooiste dag van jullie leven een onvergetelijk dansfeest van te maken met allround dj Dirk van Discobar 2000.

Vandaag ……JA!…..gezegd? Trouwplannen?

Reserveer alvast de trouwfeest dj voor jullie dansfeest. Bekijk alvast onze 6 formules en vraag vrijblijvend een prijsofferte aan.

Je gaat trouwen ! En je geeft een trouwfeest of trouwfuif ! Van harte gefeliciteerd. De grote dag is nog even weg, maar nu komt de hele organisatie. Een knallend vrijgezellenfeest, een mooie locatie, trouwkleding, fotograaf, een groot diner of walking dinner en niet te vergeten de muzikale omlijsting leggen in professionele handen, daarvoor zijn wij er voor u..

Discobar 2000 werd opgericht in 1989.  Wij zijn gespecialiseerd in het muzikaal begeleiden van Huwelijksfeesten of trouwfuiven. Dj Dirk is een professionele Allround trouwfeest dj en is echt een muziekkenner in zijn vak. Zijn eerste platen kocht hij in de jaren 80 en had de microbe meteen te pakken. Nu heeft hij al meer dan 25 jaar ervaring in het dj werk op trouwfeesten of trouwfuiven. Het belangrijkste voor hem is dat jullie en de uitgenodigde later er nog lang zullen over napraten, dat ze zich goed geamuseerd hebben op jullie huwelijksfeest.

Discobar 2000 uw muzikale partner om van uw huwelijksfeest een spetterend dansfeest te maken. De professionele aanpak van allround dj Dirk!

  • Dj Dirk was er al bij toen de vinylplaten nog bestonden, nu verzorgen wij al jarenlang de muzikale omlijsting op feesten en party’s. Uw muziek wordt door onze jarenlange ervaring op een professionele manier verzorgd met eigen geluids- en verlichtingsapparatuur.
  • Meer dan 25 jaar ervaring bij het muzikaal verzorgen van trouwfeesten en huwelijksfeesten.
  • Muziekkeuze naar jouw wensen.
  • Professionele geluid en verlichtingsapparatuur.
  • All-in prijzen voor jouw trouwfeest op trouwfuif op maat.
  • Duidelijke afspraken met de klant.
  • Gratis offerte en bezoek bij de dj thuis voor een bespreking of bij verre verplaatsingen kan de bespreking doorgaan met TEAMS (video call).
  • Grote muziekcollectie van de jaren 50 tot de hedendaagse muziek in verschillende genres.
  • De verzoeknummers van de klant en de uitgenodigde worden steeds gedraaid op jullie huwelijksfeest, het is tenslotte jullie dansfeest.

DE GEPASTE MUZIEK OP UW DANSFEEST DOOR TROUWFEEST DJ DIRK!

Allround dj Dirk draait voor iedereen en past de muziek aan waarop de trouwers en uit genodigden graag op dansen. De trouwers mogen vooraf hun verzoeknummers door sturen per mail. De uit genodigden op jullie trouwfeest of trouwfuif mogen ook hun verzoeknummers tijdens de dansavond aanvragen, ze worden steeds gedraaid.

Wat dat wij belangrijk vinden is dat de geluidvolume beperkt blijft tot op de dansvloer zodanig dat de uitgenodigde met mekaar nog kunnen praten aan tafel. Vanaf het dessert wordt de volumeknop als iets hoger geplaatst om er al wat meer sfeer in te brengen om er daarna een onvergetelijke dansavond van te maken.

Contacteer ons : Ga hier op de website naar de 6 formules en kies voor jouw de formule die bij u het beste past en vraag vrijblijvend een prijsofferte aan of nog veel vlugger bel ons 0476/67 55 31. Of mail ons : info@discobar2000.be Check de getuigenissen van onze klanten.

Wij verzorgen trouwfeesten en trouwfuiven over heel Vlaanderen.